donderdag 8 november 2012

Car City concept art


Naast het ontwikkelen van conceptart voor verschillende voertuigen is een belangrijk deel van het Car City concept (link hier) ook het vertoon en groei van de stad aan de hand van voertuigen. Om dit uit te beelden hebben we ook mock-up art gemaakt van verschillende steden. Deze prenten tonen aan dat een klein fantasie-dorpje aan zee kan uitgroeien tot drie geheel verschillende steden. Dit toont de kracht aan die de spelers hebben met hun ontwerpen. 


Zie hoe dit dorpje kan uitgroeien na de break!



Zo begint het dorpje; klein en schattig. Er is potentie tot groei; met de mijn in het noordwesten, het vruchtbare land, de zonnige ligging of de gunstige locatie aan het water.  
Deze stad is flink gegroeid door het uitbreiden van de industrie. Er zijn een hoop arbeiders aangetrokken tot de stad, waarvan een groot deel gebruik maakt van goedkoop vervoer, gemaakt door de spelers.

Deze stad heeft echter gebruik gemaakt van de plezierige ligging door uit te groeien tot een luxe-oord. Hoewel het stadscentrum bewaard is gebleven is de enige groei gebeurd met villa's en een golfbaan. De sportwagens en limousines die door de spelers gemaakt zijn hebben dit gemaakt. 

Dit is echt een vervoerstad geworden. Door de haven uit te breiden, extra wegen en een goede treinverbinding is dit echt een hub geworden. Hoewel arbeiders hier in de haven en de warenhuizen ook kunnen werken is de voornaamste groei van deze stad gebaseerd op door de spelers goed ontworpen vrachtwagens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten